divendres, 21 d’octubre del 2016

Així va anar el taller de rajoles i teules a Can Ricart


L'anterior dissabte 2 d'octubre vam participar al Traster de Can Ricart a l'espai d'art que habitualment una entitat del barri organitza per al públic que assisteix. Per a nosaltres va ser la segona edició en la qual vam participar i vam quedar molt satisfets per la gran afluència de públic i l'interès que mostraven per allò que vam preparar, i de fet, ens agradaria molt tornar a repetir l'experiència, perquè a més ens ho vam passar genial!

Amb les fotografies del dia us podeu fer una idea de com va anar de bé! Hi van participar sobretot molts nens i nenes, però també mares i pares; i el resultat va ser ben divers: hi havien rajoles amb dibuixos de gatets, el joc del tres en ratlla, l'empremta d'una fulla, i inclús la mà d'un nadó...

Cap a les 12 del migdia ja vam tancar la llista de les 30 primeres rajoles que aniran al forn de l'artesana Teresa Vila, i ens va sorprendre, i per l'altre costat ens va saber greu, el fet que encara hi havia molta gent realitzant la seva rajola, cosa que vol dir que l'èxit de participació va superar la nostra previsió amb escreix. La resta de participants però van poder seguir amb la tasca i es van endur la peça fresca a casa.

Nosaltres vam deixar assecar les 30 peces que havien d'anar al forn al nostre local del carrer Pujades i a dia d'avui encara estaven una mica mullades, cosa que farà que posposem la cuita al forn per la
setmana que ve, i que els participants les puguin recollir al nostre local a partir del dia 29 (pels matins).

Així doncs estem a la espera de que la nostra guia artesana ens doni l'OK per posar les peces al forn, i us ensenyarem com ha anat a través del blog en la propera ocasió.

Fins aleshores! Arreveure!

1 comentari:

  1. Des de la Taula Eix Pere IV us volem agraïr la feinada que vau fer al Traster de can Ricart, va ser tot un èxit!!!!
    Mil gracies a l'equip de Crafts
    salutacions
    Jordi

    ResponElimina