dijous, 20 d’octubre del 2016

PATIS OBERTS // PINTACONTES DE TARDOR al pati de l'escola PERE IV

El proper dissabte 22 d'octubre ens podreu trobar a l'espai d'art del pati de l'Escola Pere IV que organitza l'Associació Artística CRAFTS juntament amb Cet'10, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona. L'activitat consistirà en explicar entre tots els participants un conte de tardor, que es  titula: "LA FULLA QUE VOLIA VOLAR". Ho representarem amb un teatret d'ombres portàtil i casolà fet amb una llanterna, una tela ben tensada en un bastidor i una capsa de cartró, la qual podreu investigar i provar de fer a casa si voleu.                                                  
Com que és un taller artístic, cadascú podrà fer, a més, una garlanda o altra decoració de tardor a partir de les fulles dels arbres i dibuixos que anirem fent dels personatges del conte.                                                                                                                                    
Serà una activitat ideal per a tota al família ja que hi poden participar des dels més petits als més grans; i és una excusa ideal per a despertar la creativitat i gaudir de l'estació de la tardor a l'aire lliure, ...ara encara que no fa tant fred i la natura ens mostra els seus colors més bonics!


No us ho perdeu!! 
Ens trobarem doncs a les 12 al pati de primària de l'Escola Pere IV del Poblenou (entrada c/Bilbao), i hi serem fins la una i mitja del migdia. No caldrà portar bata, perquè experimentarem amb materials que no embruten gairebé ...això sí! porteu idees per a la vostra decoració de tardor!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada